Головна Тваринництво Кормовиробництво Edinstvo Group отримає $20 млн. інвестицій на розвиток кормовиробництва

Edinstvo Group отримає $20 млн. інвестицій на розвиток кормовиробництва

Компанія Edinstvo Group отримає $20 млн. інвестицій, шляхом продажу міноритарного пакету акцій. Інвестиції консорціуму Нідерландського банку розвитку FMO та Diligent Capital Partners  спрямовані на подальшу розбудову виробничої інфраструктури Edinstvo Group, зокрема на будівництво заводу з переробки сої, розширення потужностей по виробництву кормових добавок і встановлення додаткових ліній по виробництву фасованого комбікорму. Про це повідомляє «ПроАгро Груп» з посиланням на допис компанії у Facebook.

Увагу інвесторів компанія Edinstvo Group привернула потужною позицією на вітчизняному ринку кормовиробництва, багаторічним досвідом (27 років на ринку), власними виробничими потужностями у вигляді 4 комбікормових та 1 преміксного заводу «Інбел», а також високопрофесійною командою. Якісний сервіс, співпраця з найбільшими промисловими тваринницькими комплексами, інноваційний підхід, європейські стандарти виробництва — переваги, які високо оцінили іноземні партнери.

«Співпраця з DCP та FMO – якісно новий етап в розвитку Edinstvo Group. Ми раді отримати таких надійних та досвідчених партнерів у реалізації наших бізнес-планів. Інвестиційна угода дозволить оптимізувати існуючу бізнес-модель, посилити наші позиції на ринку, вдосконалити якість продукції та розширити асортимент товарів з високою доданою вартістю», – зазначив співзасновник та член ради директорів Inter Edinstvo Holding Сергій Семеняченко.

Раніше повідомлялося, що в Україні зростає інтерес до будівництва комбікормових заводів.

Diligent Capital Partners (DCP) – фонд прямих інвестицій з фокусом на експортно-орієнтовані компанії, агробізнес, а також компанії з сектору споживчих товарів та послуг.

FMO – нідерландський банк розвитку. Як провідний імпакт-інвестор, FMO підтримує зростання приватного сектору в країнах та на ринках, що розвиваються, за допомогою інвестицій в амбітні проекти та підприємців.

Edinstvo Group – провідний виробник кормів в Україні, що раніше входив до складу Inter Edinstvo Holding. Компанія виробляє комбікорми для промислових клієнтів, широкий спектр фасованих комбікормів, преміксів, білково-вітамінних концентратів та кормових добавок, а також займається дистрибуцією ветеринарних препаратів, вакцин і товарів для домашніх тварин.

Перегляди: 1