Головна Новини Ринок України Inspire 1200 від Väderstad — посівна завжди під контролем

Inspire 1200 від Väderstad — посівна завжди під контролем

Чітке дотримання строків висіву сільськогосподарських культур — одна з головних передумов отримання високих та стабільних врожаїв. Із новими сівалками для зернових культур Inspire 1200C/S від компанії Väderstad посівна кампанія завжди буде проходити спокійно та прогнозовано.

Окрім значної ширини захвату, яка становить 12 м, високої робочої швидкості (15–16км/год) та місткого бункеру для насіння й добрив об’ємом 7200 л, компанія Väderstad пропонує неперевершений контроль за висівом по всій ширині захвату.

Попри велику ширину захвату, рівномірність розподілу насіння зажди найкраща. Адже його дозування відбувається за допомогою восьми (Inspire 1200S, дозування лише насіння) або ж 16 (Inspire 1200C, дозування насіння та мінеральних добрив) висівних пристроїв Fenix III.

Це дає змогу контролювати процес сівби у восьми окремих секціях. Крім того, технічні можливості Inspire 1200C/S дають змогу безступенево змінювати норму висіву і  виконувати посекційний контроль кожних 1,5 м висівної шини. Тож точний висів за технологічними картами, робота без перекриттів на полях складаної форми, висока продуктивність та точність розподілу насіння й мінеральних добрив — не проблема для Inspire 1200C/S. Продуктивність висівної системи — до 500 кг/га за робочої швидкості 15 км/год.

Точне бездоганний висів насіння та мінеральних добрив у ґрунт відбувається за допомогою дводискових сошників великого діаметра, які закріплено зі зміщенням (система розташування Offset). Конструкція передбачає точний робочий кут насіннєвих дисків на весь термін служби, збільшуючи при цьому точність сівби. Лише з цією системою сівалки можуть забезпечити високу якість, адже потрапляння ґрунту між дисками  повністю виключається. То ж про рвані й нерівномірні сходи можна забути!

Перегляди: 111