Головна Логістика «Кернел» поповнив власний флот ще одним судном

«Кернел» поповнив власний флот ще одним судном

«Кернел» придбав нове судно Rotterdam Pearl V, яке здатне експортувати понад 50 тисяч тонн зернових, передає «ПроАгро Груп» з посиланням на допис компанії у Facebook.

Тепер флот компанії налічує вже три судна, які сумарно можуть експортувати близько 100 тис. тонн зернових і 20 тис. тонн соняшникової олії за місяць.

«Кернел» як найбільший агроекспортер країни продовжує інвестувати в розширення можливостей морської логістики для української агроіндустрії. Наш власний флот вже понад рік забезпечує український експорт в країни Середземномор’я та Північно-Східної Атлантики й дозволяє керувати витратами по всьому логістичному ланцюгу. Розвиток власного судноплавства зокрема не змушує нас фіксувати тоннаж з ринку, що є невигідним у період завищених фрахтових ставок під час воєнного стану», – зазначили в компанії.

Раніше повідомлялося, що у грудні 2023 року «Кернел» придбав балкер дедвейтом 50 тис. тонн, який став значним доповненням для розширення транспортних і логістичних можливостей агровиробника.

Перегляди: 193