Головна Новини Новини компаній KMZ Industries призначив стратегічною радницею колишню топ-менеджерку AGI

KMZ Industries призначив стратегічною радницею колишню топ-менеджерку AGI

KMZ Industries – провідний український виробник рішень для зберігання та обробки зерна – оголосив про призначення Вікторії Умін на посаду Стратегічної радниці. Пані Умін володіє значним досвідом роботи у сфері міжнародного розвитку бізнесу, стратегічного планування, злиття та поглинань, а також управління корпоративними відносинами.

Пані Вікторія – директорка Green&Clean Global та віце-президентка Канадсько-Української Торгово-Промислової Палати, в минулому старша директорка з глобальної стратегії та розвитку бізнесу Ag Growth International (AGI). Протягом своєї 15-річної кар’єри в AGI вона брала участь у різних сферах розвитку міжнародного бізнесу: стратегії, злиттях і поглинаннях, виході компаній на міжнародні ринки, розвитку та управлінню відносинами з корпоративними клієнтами по всьому світу, а також створенні продуктів та рішень, що відповідають вимогам регіональних ринків.

Андрій Носок

«Ми надзвичайно раді оголосити про приєднання Вікторії до команди KMZ Industries. Цей крок повинен відкрити нові перспективи для компанії в реалізації стратегії міжнародного розвитку та зміцнити позиції в глобальній індустрії»,  заявив Андрій Носок, керуючий директор компанії Dragon Capital, яка є мажоритарним акціонером KMZ Industries.

Вікторія Умін

«За останні 20 років KMZ Industries пройшла шлях від виробника місцевого значення до компанії світового класу, яка конкурує на рівних з глобальними виробниками. Наступний важливий крок у розвитку компанії – це вихід на світовий ринок. KMZ Industries, як і багато інших українських компаній, щодня стикається з новими викликами і проявляє неймовірну стійкість та амбіційність у складних умовах ринку. Я відчуваю велику гордість бути частиною цього нового етапу розвитку компанії, мати можливість долучитись і стати частиною успіху українського виробника, – наголосила Вікторія Умін. – У KMZ Industries є великий потенціал за рахунок наявних розробок та кваліфікованого персоналу, тому компанія має усі складові для забезпечення місця лідера у світовому пулі виробників елеваторного обладнання».

Валерія Калашник

«Ми з великим ентузіазмом дивимось на цю співпрацю. Унікальний досвід та широка експертиза Вікторії Умін посилять нашу компанію задля досягнення високих результатів у міжнародній бізнес-площині»,  прокоментувала Валерія Калашник, генеральна директорка KMZ Industries.

KMZ Industries (ПрАТ «Карлівський машинобудівний завод») – https://kmzindustries.ua – провідний постачальник комплексних рішень для галузі зберігання та обробки зерна. Компанія є найбільшим виробником елеваторного обладнання в Україні та виробляє його повний спектр, включаючи силоси, зерносушарки, транспортне обладнання та сепаратори, також надає послуги з автоматизації та монтажу. Компанія успішно реалізувала понад 5 000 об’єктів. В 2012 компанія придбала активи Brice-Baker (Велика Британія), одного з провідних постачальників елеваторного обладнання в Європі. А в квітні 2021 року оголосила про об’єднання з елеваторним напрямом ТОВ «Варіант Агро Буд» – https://variant-ab.com.ua –  і стала безумовним технологічним лідером на ринку України. Мажоритарним акціонером KMZ Industries є Dragon Capital, одна з найбільших інвестиційних компаній в Україні.

Перегляди: 22