Головна Переробна промисловість «Комбіфід» відкрив новий комбікормовий завод

«Комбіфід» відкрив новий комбікормовий завод

У липні ТОВ «Комбіфід» з Київщини відкрило новий комбікормовий завод, який вже готовий стати надійним партнером для фермерів всієї України.

Про це повідомляє «ПроАгро Груп» з посиланням на Kurkul.com.

Завод, оснащений передовими технологіями, здатен виробляти до 10 тонн комбікорму на годину, забезпечуючи фермерські господарства продукцією, яка гарантує високі результати.

За словами виробника, завдяки використанню інноваційного обладнання та суворому контролю якості, кожна партія комбікорму забезпечує оптимальне харчування для худоби та птиці, що в результаті підвищує їх продуктивність і здоров’я.

«Ми розуміємо, наскільки важливо для фермерів мати надійного постачальника кормів, які дійсно працюють. Саме тому наш завод створений з урахуванням усіх потреб сучасного фермерського господарства. Ми пропонуємо продукт, який не просто годує тварин, а допомагає вам досягати найкращих результатів», — зазначив директор ТОВ «Комбіфід» Костянтин Жовтуха.

Також він додав, що корми адаптовані для різних видів тварин та етапів їхнього розвитку, що робить їх ідеальним вибором для будь-якого фермерського господарства, яке прагне успіху.

Перегляди: 11