Головна Новини Наші новини Компанія «Алмет» – спеціальний партнер Ukrainian Livestock Summit 2024

Компанія «Алмет» – спеціальний партнер Ukrainian Livestock Summit 2024

ТОВ «Алмет» – команда професіоналів з 10-річним досвідом у сфері покрівельних матеріалів та огорож. Основні потужності виробництва знаходяться у Львові та Дніпрі, тому вироби доставляються як по західній, так і східній Україні. Компанія надає клієнтам комплексний сервіс: прорахунок проекту, виробництво, доставка та гарантія.

Профнастил, металочерепиця, каркасні профілі для швидкомонтованих конструкцій, кріплення, водостічні системи, зварна сітка – повна комплектація об’єктів супутніми матеріалами.

Для аграріїв «Алмет» пропонує надійні фасадні та покрівельні конструкції для будівництва та реконструкції сільськогосподарських, зокрема і тваринницьких комплексів.

Задля цього компанія:

  • впроваджує найсучасніші технології для ефективного господарювання;
  • готова надати повну технічну підтримку з питань вибору матеріалів та проєктування споруд;
  • проводить монтаж сендвіч-панелей та профнастилу в будь-якому регіоні України – Київ, Дніпро, Львів, Одеса, Харків.

У своїй роботі «Алмет» орієнтується на довгу, відповідальну і взаємовигідну співпрацю, на високі вимоги ринку і потреби замовників.

Сайт компанії: https://almet.com.ua/

Компанія «Алмет» представить свою експозицію на виставці у рамках Ukrainian Livestock Summit 2024 вже 11 жовтня у Києві в КВЦ «Парковий» (Паркова дорога, 16а). Взяти участь у саміті: https://livestock-summit.com.ua/

Перегляди: 2