Головна Новини Наші новини Компанія МУР – спеціальний партнер й учасник виставки Grain Storage Forum

Компанія МУР – спеціальний партнер й учасник виставки Grain Storage Forum

МУР – провідна генпідрядна компанія в Україні, яка надає повний комплекс проєктних та будівельно-монтажних послуг. Спеціалізація компанії – проєктування та будівництво об’єктів агропромислового комплексу. Компанія має штат близько 300 висококваліфікованих спеціалістів й власний парк сучасної спеціалізованої будівельної техніки.

Клієнтам пропонуються якісні та ефективні рішення, які допоможуть зменшити витрати, збільшити прибутки та рентабельність, одночасно зберігаючи велику кількість зерна та контролюючи його якість на всіх етапах завантаження, сушки, зберігання та вивантаження.

Компанія має багаторічний досвід у проєктуванні та будівництві зернових комплексів, елеваторів й враховує сучасні стандарти та технології, щоб забезпечити ефективність та надійність у кожній деталі.

В портфелі компанії десятки збудованих об’єктів. МУР змонтувала найбільші силоси в Україні – діаметром понад 41 метр та висотою понад 35 метрів, забезпечуючи найвищий рівень продуктивності та зберігання.

Компанія гарантує:

  • стабільність у реалізації проєктів та несемо відповідальність за кожен аспект нашої роботи;
  • якість проєктно-кошторисної документації та виконання будівельних робіт;
  • післяреалізаційне обслуговування з наданням консультаційної підтримки й вирішенням будь-яких технічних питань.  

МУР не просто зводить будівельні об’єкти, а створює для своїх клієнтів майбутнє.

Сайт компанії: https://mur.vn.ua/

Дізнайтесь більше про МУР, завітавши на її стенд на виставці Grain Storage Forum вже 28-29 травня у Київському гольф-центрі. Квитки на форум за посиланням: https://grain-forum-elevator.com/

Перегляди: 4