Головна Новини Наші новини Компанія «ОЛИС» виступить спеціальним партнером Grain Storage Forum

Компанія «ОЛИС» виступить спеціальним партнером Grain Storage Forum

Компанія спеціалізується на розробці, виробництві та впровадженні в промисловість технологій та обладнання для переробки, очищення та контролю якості зерна. Сьогодні «ОЛИС» володіє оригінальними сучасними технологіями та обладнанням за всіма основними напрямками очищення зерна, виробництва борошна та крупи, що підтверджується більш ніж 30 патентами у зазначеній області.

Компанія випускає близько 200 найменувань обладнання та має у своєму розпорядженні можливість виробництва різних зерноочисних комплексів, млинів і крупоцехів від етапу розробки до введення в експлуатацію.

Серед напрямків, що розвиваються, особлива увага приділяється контролю якості зерна та продуктів його переробки. Результати докладених зусиль втілені в більш ніж 20-ти найменуваннях лабораторних приладів, що серійно випускаються. Кожна лабораторія оцінки якості зерна в Україні працює на обладнанні виробництва «ОЛИС»!

Основу дослідницького та інженерно-технічного персоналу компанії становлять найкращі випускники Одеської національної академії харчових технологій, які здобули величезний практичний досвід на підприємствах галузі хлібопродуктів і чий високий професіоналізм відомий далеко за межами міста.

Сайт компанії: https://olis.com.ua/

Компанія «ОЛИС» представить свій стенд на виставці Grain Storage Forum вже 28-29 травня у Київському гольф-центрі – не припустіть можливість його відвідати. Бронюйте квитки за посиланням: https://grain-forum-elevator.com/

Перегляди: 3