Головна Новини Ринок України Лабораторні дослідження й підтвердження якості продукції

Лабораторні дослідження й підтвердження якості продукції

«ПраймЛабТек» – провідна лабораторія на українському ринку з новітніми технологіями і найсучаснішим обладнанням для проведення якісних випробувань в аграрному секторі. Надає послуги з відбору та випробування зразків, а також забезпечує консультаційний супровід заключенням провідних вчених України.

Лабораторією укладено меморандум про співпрацю із передовими установами Європи. На бажання замовника зразок може бути перевірений на будь-який показник у європейській лабораторії.

Лабораторія має багаторічний стаж й акредитована Національним агентством з акредитації України за вимогами міжнародного стандарту ISO/IEC  ДСТУ 17025:2019. Крім того, співпрацює зі значною кількістю випробувальних лабораторій на субпідряді, які дозволяють проводити широкий спектр випробувань в аграрному секторі. Діє система знижок для постійних замовників, які обговорюються індивідуально.

«Прайм ЛабТек» бере активну участь у клубі стратегічних партнерів, учасниками якого є такі відомі компанії як Syngenta, BASF, GoodWine, KWS. Всім, хто піклується про безпечність своєї продукції, варто звернутися до лабораторії, адже тут завжди готові до співпраці на найкращих умовах.

У «Прайм ЛабТек» клієнт отримує показники безпеки на будь якій ланці продукту «від лану до столу», починаючи від ґрунту й насіння аж до готового продукту. Тому тим, хто піклується про здоров’я споживачів, щоб бути впевненим у безпечності і якості продуктів харчування, варто звернутися до фахівців лабораторії, які задовольнять всі потреби у лабораторній діагностиці.

Перегляди: 7