Головна Новини Наші новини «ЛУБНИМАШ» – спеціальний партнер Grain Storage Forum – презентує свою продукцію на...

«ЛУБНИМАШ» – спеціальний партнер Grain Storage Forum – презентує свою продукцію на виставці

Лубнимаш

Завод «ЛУБНИМАШ» має багаторічну історію і на сьогодні визнаний одним з провідних підприємств з проєктування та виготовлення обладнання для зерна і зернопродуктів. Його продукція поєднує в собі високу якість, абсолютну надійність і максимальну безпеку.

Технологічна база заводу «ЛУБНИМАШ» дозволяє випускати продукцію найвищої якості й за короткий термін. Вони втілюють в виробництво сучасні технології та передове обладнання для зберігання та переробки зерна і зернопродуктів.

Понад 130 років досвіду розробки, випробувань і виробництва обладнання для АПК, постійна взаємодія з найбільш вимогливими споживачами допомагали  «ЛУБНИМАШ» знаходити найкращі конструкційні рішення, а клієнтам легко досягати високих результатів.

Завдяки заводу будівництво елеваторів в Україні не перестає розвиватися і вдосконалюватися. Завод робить все, щоб елеваторна техніка відповідала головним європейським вимогам і тому створює виключно високоякісну продукцію, яка має попит у клієнтів не тільки в Україні, але й за її межами.

Завод досягає успішних результатів і вдосконалює свою виробничу діяльність завдяки глибокій спеціалізації, використанню якісного спеціалізованого обладнання та налагодженій схемі взаємодії.

Будівництво елеваторів – це їхня спеціалізація. Завод оперативно вирішує завдання будь-якої складності і не перестає радувати клієнтів своїм уважним і відповідальним підходом до створення сучасних елеваторів. Виступає надійним партнером для багатьох підприємств і пишається своєю конкурентоспроможністю і стабільної клієнтською базою.

Сайт заводу: https://lubnymash.com/

Відвідайте стенд з продукцією заводу «ЛУБНИМАШ» на виставці Grain Storage Forum вже 28-29 травня у Київському гольф-центрі – бронюйте квитки за посиланням: https://grain-forum-elevator.com/

Перегляди: 5