Головна Новини Наші новини Агроплатформа FERM стала спеціальним партнером Grain Storage Forum

Агроплатформа FERM стала спеціальним партнером Grain Storage Forum

FERM — це перша агроплатформа в Україні, яка змінює уявлення про агробізнес. Інноваційний проєкт, створивший унікальну єдину платформу, де кожен аграрій знайде не тільки необхідні товари та послуги, а й фахову підтримку від експертів та нові можливості для власного бізнесу.

FERM прагне зробити процес ведення агробізнесу максимально простим, зручним та ефективним: від посіву до збуту продукції. І все це – на одній платформі.

Клієнти FERM та партнери орієнтовані на широкий спектр клієнтів у агросекторі. Це не тільки дрібні та середні фермери, виробники добрив, засобів захисту рослин, насіння, а також постачальники сільськогосподарської техніки та обладнання.

Головна ідея проєкту — агробізнес може бути простим, прогнозованим та вигідним. Але йдеться не лише про спрощення ведення агробізнесу, а й створення умов, за яких кожен аграрій може зосередитись на тому, що він робить найкраще — вирощуванні та зборі врожаю, не переймаючись питаннями логістики, продажу, закупівель, фінансування та іншими організаційними аспектами.

Дізнайтесь більше: https://ferm.in.ua/

Відвідайте стенд FERM на виставці Grain Storage Forum вже 28-29 травня у Київському гольф-центрі. Як стати учасником форуму: https://grain-forum-elevator.com/

Перегляди: 14