Головна Новини Наші новини «МСК ТРАНСБУД» став офіційним партнером Grain Storage Forum й буде представлений на...

«МСК ТРАНСБУД» став офіційним партнером Grain Storage Forum й буде представлений на виставці

«МСК ТРАНСБУД» – українська компанія, що створює та модернізує шляхи нашого майбутнього вже понад 7 років. Розпочавши свою діяльність з постачання рейок та шпал українським споживачам, компанія послідовно розширювала сферу своєї діяльності та на сьогодні надає комплексний сервіс будівництва залізничних колій та постачання матеріалів ВБК.

Ключові напрямки діяльності компанії:

  • проєктно-геодезичні роботи;
  • будівництво, ремонт, поточне утримання шляхів промислових підприємств;
  • комплектація будівництва матеріалами верхньої будови залізничної колії та колійним інструментом;
  • демонтаж та викуп залізничних колій;
  • проведення аудиту залізничних колій та надання супутніх послуг.

При проєктуванні, будівництві та комплектації залізничних об’єктів наші фахівці застосовують найпрогресивніші ідеї, новітні технологічні рішення, програмне забезпечення, сучасні матеріали та спецтехніку. Як результат, об’єкти та перегони здаються замовнику та експлуатаційним організаціям з першого пред’явлення.

У складі «МСК ТРАНСБУД» є власна група проєктування та управління проєктами, що дозволяє вирішувати весь комплекс робіт, починаючи з підготовки проєктної документації та закінчуючи передачею виконаного об’єкта замовнику.

Для проведення будівництва, реконструкції та капітального ремонту об’єктів інфраструктури залізниць наша компанія має у власності комплекс залізничної будівельної техніки та рухомий склад, що забезпечує виконання всього комплексу робіт з усіх заявлених видів виробничої діяльності. При цьому вся техніка обслуговується висококваліфікованими фахівцями.

Прямі контакти з вітчизняними та зарубіжними виробниками, наявність широкої номенклатури матеріалів ВБК на трьох складах відвантаження та власного відділу логістики, дозволяє нам виконувати зобов’язання у зазначені терміни, без очікувань та затримок.

«МСК ТРАНСБУД» працює як на матеріалах замовника, так і має можливість повністю укомплектувати проєкт власними матеріалами верхньої будови колії, у тому числі підвищеного попиту.

Сайт компанії: https://www.msktransbud.com

Дізнайтесь більше про «МСК ТРАНСБУД» на виставці Grain Storage Forum вже 28-29 травня у Київському гольф-центрі.  Докладніше про участь у форумі: https://grain-forum-elevator.com/

Перегляди: 26