Головна Новини Ринок України Микола Сольський прокоментував оголошену йому підозру у скоєнні злочину

Микола Сольський прокоментував оголошену йому підозру у скоєнні злочину

Події, щодо яких, за інформацією НАБУ, повідомлено про підозру міністру агрополітики Миколі Сольському, стосуються періоду 2017-2018 років. В той час він був адвокатом та не був ані міністром агрополітики, ані головою аграрного комітету ВРУ.

Про це повідомив сам Микола Сольський, коментуючи висунуті йому обвинувачення, передає «ПроАгро Груп».

«Обставини семирічної давнини стосуються спору між державними підприємствами та фізособами, зокрема військовими АТО за землі, які були надані останнім у володіння відповідно до закону. Спори вирішуються судами, в тому числі Верховним судом, і як мені відомо, на сьогоднішній день ряд рішень констатують відсутність права держпідприємств на землі, які, ймовірно, має на увазі НАБУ», – зазначив Микола Сольський.

Зі свого боку він гарантував максимальну відкритість для встановлення істини, але при цьому зауважив, що всі дані відкриті для правоохоронців, а докази та аргументи сторін перебувають на розгляді судів.

Як повідомлялося, сьогодні НАБУ та САП повідомили про підозру міністру аграрної політики та продовольства Миколі Сольському через заволодіння ним землею на 291 млн. гривень.

Перегляди: 269