Головна Логістика Миколаївський КХП планує перевалити у поточному сезоні 2 млн. тонн зерна

Миколаївський КХП планує перевалити у поточному сезоні 2 млн. тонн зерна

Зерновий термінал МКХП ( Миколаївський КХП ) компанії Posco International в цьому сезоні планує перевалити 2 млн. тонн зернових.

Про це розповів керівник комерційного спрямування МКХП Любомир Чебан, передає «ПроАгро Груп» з посиланням на Latifundist.com.

«2020/21 МР був першим роком роботи нашого терміналу. Але він не є показовим через зниження врожаю, що викликало труднощі на ринку перевалки у більшості терміналів і трейдерів. За 2020/21 МР ми перевалили 1,1 млн. тонн. Це менше 50% потужності терміналу. Цього року будемо намагатися вийти на 2 млн. тонн, і в майбутньому – на повну продуктивність в 2,5 млн. тонн. Наразі всі технічні нюанси відпрацьовані, термінал готовий працювати на повну потужність вже сьогодні і надавати якісний сервіс клієнтам», – пояснив він.

Любомир Чебан зазначив, що термінал почав приймати перші партії з пшеницею 3 липня, а ячмінь – 12 липня. Новими клієнтами зернового термінала НКХП в цьому сезоні стали Ukrlandfarming,  COFCO Agri Resources Ukraine,  Allseeds, Rhinestone Trading.

«На початку 2021/22 МР клієнтами зернового термінала стали 4 репутабельні компанії. Ми вдячні нашим новим партнерам за довіру. Найближчим часом до них приєднаються ще дві не менш гідні компанії», – зазначив керівник комерційного напрямку МКХП.

Перегляди: 2