Головна Новини Події та анонси На Agritechnica 2023 взяла участь найбільша кількість українських компаній

На Agritechnica 2023 взяла участь найбільша кількість українських компаній

Експозиція компанії «Велес Агро» на національному стенді України

Виставка Agritechnica 2023, яка відбулась 12-18 листопада у німецькому Ганновері,була знаковою для України, адже цього року наша держава вперше представила на ній власний національний стенд.

Свою техніку й обладнання в межах стенда презентували 18 виробників, а всього у виставці взяли участь аж 33 українських компанії — і це наймасштабніша присутність України на Agritechnica за весь час існування виставки, пише «ПроАгро Груп» з посиланням на публікацію журналу The Ukrainian Farmer

З одного боку, це було дуже потрібно для самих виробників, які мали змогу знайти нових партнерів та клієнтів і посилити свою присутність на європейському ринку. З іншого боку, важливо це і для всієї України, яка вкотре заявила про себе як сильний гравець на міжнародній арені навіть в умовах великої війни. Крім того, в рамках виставки відбулася також конференція на тему «Перспективи розвитку сільського господарства в Україні». 

Наймасштабніше з українських компаній на виставці в Ганновері було представлено «Завод Кобзаренка». Компанія мала дві експозиції (одна з них в рамках національного стенда) загальною площею 300 кв. метрів — і це найбільша площа, яку будь-коли охоплювала українська компанія на Agritechnica. Усього «Завод Кобзаренка» презентував на виставці сім одиниць техніки.  

Перегляди: 32