
Цукрові заводи Вінниччини у новому сезоні виробили вже понад 330 тис. тонн цукру. Два підприємства працюватимуть і в новорічну ніч.
Про це повідомляє «ПроАгро Груп» з посиланням на «Голос України».
Видання зазначає що Юзефо-Миколаївський і Томашпільський цукрозаводи вже завершили переробку цукрової сировини. Ще три – Гайсинський, Крижопільський і Жданівський – продовжують роботу.
Загалом на кагатні поля області було доставлено 2,2 млн. тонн буряків нового врожаю. З них 2,1 млн. тонн перероблено.
За інформацією фахівців обласного департаменту агропромислового розвитку, два підприємства працюватимуть також у січні. А першим виробничий сезон на Вінниччині розпочинав Жданівський цукрозавод.
Перегляди: 5