Головна Новини Наші новини «НІБУЛОН» – історія родини, компанії, країни

«НІБУЛОН» – історія родини, компанії, країни

Майже рік тому, 22 лютого 2022 року, в Україні відбувся Перший Зерновий саміт, участь у якому взяли міністри, очільники відомств, керівники провідних аграрних компаній. Але найповажнішим водночас і спікером, і учасником цього заходу став Олексій Вадатурський – Герой України, засновник і генеральний директор компанії «Нібулон». Виступаючи перед присутніми, він на прикладі історії свого бізнесу розповів як країні розвивати зернову галузь, як вітчизняній агропродукції завойовувати світові ринки, куди рухатися українському АПК.

Ця промова Вадатурського запам’яталася багатьом. А вже за два дні після неї в Україні почалася розв’язана росією повномасштабна війна. На наші сади й поля полетіли ворожі ракети, під щільними обстрілами опинилися міста й села. Під час одного з таких обстрілів міста Миколаїв вранці 31 липня ракета влучила у будинок родини Вадатурських, пан Олексій загинув разом з дружиною, не встигши втілити у життя чимало своїх планів.

З часу проведення Першого зернового саміту минув рік. Цієї п’ятниці, 17 лютого у Києві відбудеться інша масштабна подія зернового ринку – IV Міжнародний Grain Storage Forum ELEVATOR 2022, на якому так саме виступлять представники влади, керівники провідних агрокампаній. Серед них буде й особливий гість, Андрій Вадатурський, син Олексія Вадатурського, нинішній генеральний директор «Нібулону». Він відкриє форум й розповість про те, як компанія працює в умовах війни, які ідеї і плани свого засновника втілює в життя, який внесок робить у оборону й продовольчу безпеку країни.

На наш погляд, історія, яку ми розповіли, дуже символічна. Вона – про трагедію, опір і боротьбу, про спадкоємність поколінь на прикладі однієї родини – родини Вадатурських. яка у тій чи іншій мірі співзвучна з історіями тисяч українських родин. І це ще історія про нашу  майбутню неодмінну перемогу. 

Хочете дізнатися, про що саме говоритиме Андрій Вадатурський? Тоді чекаємо вас на Grain Storage Forum ELEVATOR 2022 17 лютого у Київському Гольф-центрі на Оболонській набережній, 20.

Перегляди: 10