Головна Новини Новини компаній «НІБУЛОН» завершив збирання кукурудзи з високим показником врожайності

«НІБУЛОН» завершив збирання кукурудзи з високим показником врожайності

Усі виробничі підрозділи «НІБУЛОНа» успішно завершили жнива кукурудзи з одним із найкращих результатів врожайності. Про це повідомляє «ПроАгро Груп» з посиланням на інформацію компанії.

Виробничу діяльність «НІБУЛОНа» забезпечують 20 філій у 8-ми областях країни, які розташовані у різних кліматичних зонах – на півдні, заході та сході. Попри значну строкатість погодних умов у регіонах, завдяки ефективним агротехнологіям компанія завжди демонструє стабільно високі результати збирання врожаю.

У сезоні 2021 компанія уже прозвітувала про рекордні жнива ранньої зернової групи та соняшника. Високий результат фіксується й у збиранні кукурудзи.

Так, цього року виробничі підрозділи «НІБУЛОНа» сумарно зібрали 133,6 тис. тонн кукурудзи із площі майже 16 тис. га та продемонстрували високу середню врожайність культури на рівні 85 ц/га.

«Цей показник впевнено перевищує середньоукраїнський 74,7 ц/га (за даними Мінагрополітики) і є одними з найкращих для компанії, що свідчить про ефективність виробничої стратегії «НІБУЛОНа», – зазначили в компанії.

Перегляди: 5