Головна Новини Ринок України Одна сівалка Tempo F 8 замість двох звичайних

Одна сівалка Tempo F 8 замість двох звичайних

Сучасний ринок сівалок точного висіву дає змогу підібрати необхідну машину, яка найширше відповідає потребам господарства. В складні воєнні часи у виборі техніки на перше місце виступає її вартість, що є доволі хибним критерієм для придбання нового агрегату. Адже сьогодні, враховуючи гостру кризу із кадрами в сільському господарстві, першочергово слід думати про продуктивність машин, простоту експлуатації та налаштування (звісно, це вартує коштів). Також слід ретельніше рахувати власні гроші і думати про швидкість повернення інвестованих у нові сівалки коштів.

Продуктивність сучасних сівалок точного висіву залежить від багатьох факторів, ключовими з яких є: технічні можливості сівалки, розміри та форма полів, наявність на них перешкод, логістика переміщення сівалок між полями, робоча швидкість та простота їхнього налаштування.

Завдяки високі робочій швидкості, яка становить до 17 км/год, високошвидкісні сівалки Tempo від компанії Väderstad, незалежно від ширини захвату, завжди забезпечують високу якість сівби та змінну продуктивність (продуктивність однієї висівної секції може досягати  до 30 га за зміну, що аналогічно продуктивності звичайної вітчизняної вісьмирядної сівалки точного висіву із вакуумною системою дозування насіння та механічним приводом висівних пристроїв).

Окрім високої робочої швидкості, сівалки Tempo від компанії Väderstad характеризуються високою маневреністю, місткими бункерами для насіння та добрив, простотою налаштування та контролю робочого процесу.

Практика використання високошвидкісних сівалок Tempo від компанії Väderstad в господарствах України дає змогу стверджувати, що за рахунок високої робочої швидкості, простоти налаштування та контролю робочого процесу, одна сівалка Tempo без зайвих зусиль замінює дві сівалки аналогічної ширини захвату із системою дозування насіння вакуумного типу.

Перегляди: 10