Головна Зберігання Один з найбільших елеваторів FEERUM

Один з найбільших елеваторів FEERUM

Об’єкт, виготовлений і поставлений для “Епіцентр Агро”, офіційно почав роботу. В даний час це найпотужніший комплекс з переробки та зберігання зерна в регіоні, його загальна ємність становить 375 тисяч тонн.

Grain Storage Forum ELEVATOR – 2021 “Smart”у Вінниці зібрав лідерів агроіндустрії та близько 300 відвідувачів. Кожен міг ближче ознайомитись із обладнанням, яке використовується на об’єкті, почути про ефективність їх роботи та інноваційні технологічні рішення.

Компанія FEERUM спроектувала, виготовила та поставила 18 плоскодонних силосів, конусні силоси, чотири енергозберігаючі сушарки FTD та ряд обладнання для вертикального та горизонтального транспортування зерна продуктивністю 250 т/год на об’єкті у Вінниці. Загальна ємність силосів FEERUM становить понад 260 000 м3.

Разом з нашим українським партнером – “Епіцентр Агро”, ми представили об’єкт найвищої якості. Учасники Grain Storage Forum ELEVATOR оцінили обширність комплексу і високий клас використовуваного обладнання. Мене це радує, тим більше що проект “Вінниця” як флагман “Епіцентр Агро” потрапив в наші руки. Це результат великої довіри, за яку ми вдячні і дуже цінуємо його”, – підкреслює Даніель Януш, голова правління FEERUM S. A.

Захід також був можливістю познайомитися та поговорити про інноваційні рішення та майбутнє українського агроринку.

Під час дискусійної панелі я розповів про величезні можливості, які зараз стоять перед Україною. Будівництво сучасних зернових складів, що послідовно проводиться компанією “Епіцентр Агро” у співпраці з нами, матиме величезний вплив на підвищення ролі України у рейтингу світових виробників зерна. У світі, розірваному різними катастрофами – посухою, повенями, відсутністю доступу до питної води чи ураганами – Україна зможе повною мірою використати свій сільськогосподарський потенціал – додає Даніель Януш.

Ми запрошуємо вас переглянути відео з об’єкта: https://www.youtube.com/watch?v=oQvFyIGG6fs

Фотографії з заходу доступні в галереї нижче.

Перегляди: 3