Головна Новини Ринок України Отримайте нові знання з міжнародного стандарту GMP+

Отримайте нові знання з міжнародного стандарту GMP+

Нюрнберзький тренінговий центр, провідний навчальний центр Європи за міжнародними стандартами менеджменту та офіційний партнер компанії GMP+ International з питання розвитку та просування стандарту GMP+ в країнах Східної Європи, для підтримки кваліфікації та отримання нових знань в галузі міжнародного стандарту GMP+ запрошує вас взяти участь онлайн тренінгу, присвяченому стандарту GMP+, змінам, які набрати чинності у 2021 році, а також особливостям проведення внутрішнього аудиту.

З 1 березня 2021 року організація GMP+ International офіційно видала концептуально нову версію стандарту GMP+ FSА, і вже з 1 вересня 2021 року сертифікаційні органи почнуть перевіряти підприємства за новою версією стандарту. Спеціально для цього фахівці Нюрнберзького тренінгового центру розробили унікальний новий курс, для всіх сертифікованих компаній і тих хто тільки планує сертифікацію за стандартом GMP+.

Даний курс буде виключно практичним, за його результатами ви зможете самостійно розібратися в новій версії стандарту. Так саме, окрім розуміння, як вам змінити ваше документи і розуміння того, що потрібно доопрацювати відповідно до нової версії стандарту, ви отримаєте сертифікат, підписаний особисто директором компанії GMP+ International Johan den Hartog. З ним ви зможете самостійно проводити аудити свого підприємства, а так само ваших постачальників згідно нових вимог підстандарту TS 1.2. Закупівлі.

GMP + SESSION TURKEY 2021 – це ексклюзивне місце спілкування професіоналів в області кормовиробництва і безпечного годівлі сільськогосподарських тварин. Тут збираються представники птахофабрик і свинокомплексів, виробники, трейдери, експортери та імпортери комбікормів, преміксів, кормових добавок та кормових матеріалів. На вас чекають 4 дні лекційних занять та неформального спілкування в колі ваших клієнтів, колег і постачальників. Слухачі отримують розширені знання за стандартом GMP+, які необхідні як для експорту, так і для поставок на внутрішньому ринку. Учасники в рамках заходу знаходять надійних покупців, постачальників і дистриб’юторів на міжнародному рівні.

Для реєстрації на даному заході звертайтеся до офіційного партнера і представника на території України

ТОВ «МНС ГРУП»:

[email protected]

+38 (067) 234 42 88

www.certification.ua

Перегляди: 2