Головна Війна проти України Пакунок насіння на 350 гривень допоможе врятувати родину в сільській місцевості

Пакунок насіння на 350 гривень допоможе врятувати родину в сільській місцевості

Благодійні фонди Red Line, Лазар й Іскра Добра реалізують проєкт надання наборів насіння городніх культур родинам в сільській місцевості, які постраждали від війни, повідомляє «ПроАгро Груп».

«350 гривень можуть урятувати сім’ю. Таких сімей – мінімум 700 у кожному із 130 сіл лише в Чернігівській області. Люди просять про допомогу, яку зовсім не важко надати. Необхідно лише зібрати набір насіння, і вже через кілька місяців городи будуть годувати і їх, і їхні сім’ї, і близькі», – йдеться в заклику ініціаторів благодійної допомоги.

Йдеться про збір коштів на закупівлю насіння найнеобхідніших овочів – буряків, моркви, помідорів та огірків, редиски, кабачків, капусти, перцю, гороху, квасолі та інших, які увійдуть до пакету допомоги.

«Жителі українських сіл є неймовірними. Переживши жахіття окупації, рятуючись гуманітарними коридорами і не встигнувши навіть трохи відпочити в більш-менш спокійних регіонах, вони повертаються назад у звільнені села, адже саме зараз треба сіяти та садити», – звертаються благодійники.

Сьогодні люди в звільнених селах вже обробляють городи – і для себе, і навіть для сусідів, котрі змушені були тікати від вогню війни. Потрібно допомогти вирішити питання з насінням для них якнайшвидше.

Докладну інформацію можна прочитати тут.

Перегляди: 10