Головна Логістика Поляки знову збираються заблокувати роботу ПП «Ягодин»

Поляки знову збираються заблокувати роботу ПП «Ягодин»

У п’ятницю, 9 червня, з 10-ї години ранку група польських автоперевізників та фермерів планує перекрити для вантажного транспорту доступ до пунктів пропуску з Україною.

Про це повідомив польський бізнесмен Томаа Бартецький, передає «ПроАгро Груп» із посиланням на ВСН.

Зазначається, що цього дня протестувальники перекриють пункти пропуску «Дорогуськ-Ягодин», «Гребенне-Рава Руська», «Корчова-Краківець», «Медика-Шегині».

Тим часом у мережі шириться інформація від голови гміни Дорогуськ про те, що з 9 червня з 10-ї  до опівночі 12 червня відбудеться мітинг в Окопах – а це дорога державного значення № 12 на перехресті з дорогою 816 (в тому числі службові дороги) проти неконтрольованого надходження зерна з України.

«Орієнтовно йдеться про протест 9 червня. Яка форма протесту буде, поки що не зрозуміло. У середу, 7 червня, польські фермери блокували ПП «Шегині», щоправда, протест тривав недовго. Активісти заблокували рух вантажних транспортних засобів, що слідували з України до Польщі. Пропуск легковиків, автобусів та вантажівок на в’їзд в Україну здійснювався у звичайному режимі. Протест тривав недовго, активісти таким чином привернули увагу до своєї проблеми і роз’їхалися. Відтак, у якому форматі та яким чином блокуватимуть чи ні Дорогуськ 9 червня, наразі невідомо», – прокоментувала ситуацію речниця Волинської митниці Валентина Черниш.

Перегляди: 3