Головна Новини Наші новини Представляємо компанію «Зерновий дім» – офіційного партнера й учасника виставки Grain Storage...

Представляємо компанію «Зерновий дім» – офіційного партнера й учасника виставки Grain Storage Forum

«Зерновий дім» — вітчизняний завод з виробництва елеваторного обладнання, головним партнером якого є американська компанія Sukup, що займає провідні позиції на міжнародному ринку.

Діяльність спрямована на надання послуг широкого спектра з виготовлення та зведення елеваторних споруд, а також їх комплексного обслуговування.

«Зерновий дім» — виробник високоякісної продукції з використанням новітніх технологій вітчизняного та зарубіжного зразка. Вся продукція компанії сертифікована і відповідає міжнародним нормам контролю якості.

Компанія гарантує якість і довготривалість використання продукції, маючи позитивні відгуки клієнтів щодо проведення робіт у сфері зберігання та переробки зерна.

Виробництво елеваторних споруд, транспортного обладнання та комплектуючих виконується на новітньому автоматизованому обладнанні фірми BRADBURY (США), використовуючи найкращі матеріали зарубіжних виробників. Основними постачальниками металу є всесвітньо відомі компанії SSAB (Фінляндія) і Voestalpine (Австрія).

Сайт компанії: https://www.grain-house.com.ua/

Дізнайтесь про «Зерновий дім» більше – відвідайте стенд компанії на виставці Grain Storage Forum 28-29 травня у Київському гольф-центрі. Квитки на форум шукайте за посиланням: https://grain-forum-elevator.com/

Перегляди: 4