Головна Логістика «Прометей» має намір оновити свій вантажний автопарк 150 новими машинами

«Прометей» має намір оновити свій вантажний автопарк 150 новими машинами

Група компаній «Прометей» планує закупити 100 нових моделей вантажного автотранспорту та до кінця року довести цей показник до 150 одиниць. Придбання нових зерновозів здійснюється в рамках програми розвитку транспортної автономності компанії. Про це «ПроАгро Груп» повідомили у прес-службі групи.

Автопарк буде оновлено тягачами марки MAN TGA, а також DAF. Крім них у переліку техніки, що закуповується, такі моделі причепів як Schmitz Cargobull і Wielton.

Як зазначається в повідомленні, наразі «Прометей» має у своєму розпорядженні 24 одиниці вантажної автотехніки. Надходження обсягом 60 машин буде здійснено протягом найближчих півтора місяця й буде завершене до кінця серпня поточного року. Подальші поставки відбуватимуться поквартально. Запуск у роботу перших нових 10 машин очікується вже до середини липня.

 «Необхідність подальшої реалізації проєктів із посилення підрозділу «Прометей Авто» обумовлена переорієнтацією логістичних потоків на напрямки, які б були альтернативою морським, а це насамперед авто- та залізничні перевезення. Подальший розвиток цих напрямів з урахуванням наявної блокади морпортів вимагає від нас адекватного розвитку транспортної логістики компанії», – повідомили в ГК «Прометей».

Перегляди: 3