Головна Новини Наші новини «ПромІнвестСервіс» став спеціальним партнером Grain Storage Forum й буде представлений на виставці

«ПромІнвестСервіс» став спеціальним партнером Grain Storage Forum й буде представлений на виставці

Міжнародна група компаній «ПромІнвестСервіс» є лідером на ринку інженерного обладнання і пропонує широкий спектр рішень для підприємств будівельної, харчової та інших промислових галузей, надаючи комплексні рішення для:

  • автоматичного відбору проб та аналізу якості зерна;
  • зерносушильних та очисних комплексів;
  • зберігання та переробки.

Інженерне обладнання компанії відповідає всім вимогам сучасної техніки та нормативних вимог. За більше ніж 20 років досвіду на ринку компанія зарекомендувала себе як надійний партнер з якісним та інноваційним обладнанням.

«ПромІнвестСервіс» співпрацює з провідними світовими виробниками обладнання, що дозволяє постійно оновлювати асортимент та пропонувати своїм клієнтам найсучасніші рішення на ринку. Філії та представництва міжнародної групи компаній розташовані в багатьох країнах СНД і Східної Європи.

«ПромІнвестСервіс» є офіційним партнером відомих у всьому світі європейських та турецьких виробників, з більшістю з який компанію пов’язує співпраця на ексклюзивних угодах. Завдяки спеціальним умовам співпраці з європейськими та турецькими партнерами, вона пропонує клієнтам найкраще поєднання ціни та якості.

Фахівці компанії завжди готові допомогти  у виборі оптимального рішення та забезпечити його якісну поставку та монтаж. Клієнти «ПромІнвестСервіс» вже звикли до сервісу європейського рівня! Кожен з них отримує гарантійне та постгарантійне обслуговування своїх об’єктів. Кожен з них цінує стабільну і безперебійну роботу свого обладнання протягом усього терміну експлуатації.

Звертаючись до «ПромІнвестСервіс», ви отримуєте відповідального партнера, який пропонує якісні та інноваційні рішення для будь-яких промислових сфер.

Сайт компанії: https://pis.com.ua/uk/

Відвідайте стенд з продукцією компанії «ПромІнвестСервіс» на виставці Grain Storage Forum вже 28-29 травня у Київському гольф-центрі – бронюйте квитки за посиланням: https://grain-forum-elevator.com/

Перегляди: 3