Головна Птахівництво Птахофабрики збільшили випуск свіжої й замороженої курятини

Птахофабрики збільшили випуск свіжої й замороженої курятини

Виробництво замороженої курятини в Україні за 2021 рік зросло на 20%.

Про це свідчать дані Держстатистики, передає «ПроАгро Груп» з посиланням на УНН.

Так, за 10 місяців цього року в Україні було вироблено 146 тис. тонн продукту, що на 20,8% більше, ніж торік. Йдеться про виробництво заморожених тушок курей, курчат.

Виробництво свіжих чи охолоджених частин тушок також зросло – на 3,5% за рік. Виробництво заморожених частин тушок зросло на 2%.

Також Україна наростила виробництво субпродуктів свійської птиці – на 2,3% за рік.