Головна Війна проти України Рашисти нанесли авіаудар по порту на Одещині, влучивши у цивільне судно

Рашисти нанесли авіаудар по порту на Одещині, влучивши у цивільне судно

Продовжуючи терор цивільного судноплавства, ворог вчора ввечері підступно вдарив протирадіолокаційною ракетою Х-31П в напрямку одного з портів Одещини з літаків тактичної авіації в Чорному морі. Про це йдеться в повідомленні Сил оборони Півдня, передає «ПроАгро Груп».

«Ракета влучила в надбудову цивільного судна під прапором Ліберії, в момент його заходу в порт. Три члени екіпажу – громадяни Філіппін – поранені, один з них ушпиталений. Лоцман загинув, ще один працівник порту отримав поранення. Росія вкотре підтвердила статус країни-терористки міжнародного масштабу», – зазначили військові.

За інформацією міністра інфраструктури Олександра Кубракова, судно, яке потрапило під ракетний удар окупантів, мало перевезти руду з України до Китаю.

«росія в черговий раз атакувала портову інфраструктуру Одеської області. Це вже 21 цілеспрямована атака Росії після виходу із зернової операції», — написав він на своїй сторінці в соцмережі. Кубраков додав, що в результаті обстрілів на сьогодні загалом пошкоджено 160 об’єктів інфраструктури і 122 транспортних засоби.

Перегляди: 31