Головна Новини конференцій Re:farm – цього четверга, у Львові

Re:farm – цього четверга, у Львові

Цього четверга, 8 лютого, у Львові відбудеться конференція Re:farm, на якій виступатимуть не тільки експерти з України, а також з Чехії, Австрії, Литви та Німеччини. Цьогоріч подія збере понад 1500 учасників, серед яких агрономи, інженери, директори з виробництва та експерти агрокомпаній.

В день конференції працюватимуть 4 сцени на яких спікери виступатимуть паралельно в 4 тематичних потоках. Все це для того, щоб учасники конференції могли обрати для себе самі ті теми, які їх цікавлять, і провести насичений день, слухаючи спікерів.

Технології

На сцені експерти з живлення, захисту рослин, ділитимуться технологіями, які допоможуть протистояти викликам сезону 2024 року. Фермери розкажуть про ефективні способи внесення добрив, поділяться лайфхаками оптимізації азотного живлення та підвищення врожайності, досвідом роботи з різними технологіями обробітку грунту.

Серед спікерів:

1 день. 14:00-14:20 — ЮРІЙ ЛИСАК, «Агро-Регіон»: «Ph ґрунту та його вплив на урожайність культур і що з цим можна зробити».

2 день. 10:00-10:40 — YORK BAYER та РОМАН ГРИНИШИН: «Збалансування поживних елементів у грунті за ЄКО, як альтернатива класичній системі живлення рослин, що базується на виносі елементів та на кислотності грунту»ю.

Точне землеробство

На потоці увага буде зосереджена на технологіях диференційованого внесення добрив та посіву — як можливості перерозподілити ресурси на продуктивних і непродуктивних ділянках поля.

Серед спікерів:

12:00-12:20 — ПАВЛО ЯНІН «Епіцентр Агро»: «‎Результати диференційованого посіву кукурудзи. Що зрозуміли у 2023 та що плануємо у 2024».

16:20-16:40 — МИХАЙЛО ВОЛЧЕНКО ПП НВАП «Ель Гаучо»: «‎Чекап готовності та покрокова стратегія впровадження ТЗ. Кейс Ель Гаучо».

Виробництво

Фахівці обговорюватимуть розбудову підприємства та налаштування виробничих процесів. А саме як працювати та продовжувати розвиватись господарству під час війни. Не оминуть і теми нішевих культур, технології вирощування.

Серед спікерів:

11:00-11:20 — ОЛЬГА ТРОФІМЦЕВА, доктор аграрних наук, екс-посол з особливих доручень МЗС, екс-заступник міністра АПК: «Аграрно-продовольчі ринки: куди продавати і куди прямувати».

11:40-12:00 —РОМАН ШНУРОВСЬКИЙ АПП «ЗОЛОТА НИВА»: «Технологія вирощування цукрових буряків із усіма цифрами і підводними каменями».

Бізнес

Цей потік буде цікавий багатьом керівникам, фінансистам, бухгалтерам та землевпорядникам господарств. Досвідчені спікери виступатимуть з темами про управління фінансами,кредитування господарств та можливість знайти гранти, інвестиції, фарм-менеджмент системи та управління земельним банком.

Серед спікерів:

12:00-12:20 — МИХАЙЛО КОБЧЕНКО: «Від нуля до мільйона: стратегії досягнення фінансового успіху на одному гектарі в умовах війни».

12:40-13:00 — ГРИГОРІЙ ШАМРИЦЬКИЙ: «Грантова підтримка агробізнесу».

Реєстрація на конференцію все ще відкрита!

Переходьте за посиланням та обирайте необхідний тип квитка (STANDARD і PREMIUM).Не пропустіть цю унікальну можливість отримати знання та досвід, які допоможуть вам розвивати ваш агробізнес!

Детальніше про тематичні потоки, спікерів, вартості участі можна дізнатись на сайті конференції www.refarm.com.ua

Перегляди: 13