Головна Логістика Risoil завершить добудову термінала в Чорноморському порту

Risoil завершить добудову термінала в Чорноморському порту

Група Risoil ухвалила рішення відновити фінальні роботи з реалізації масштабного інвестиційного проєкту в порту «Чорноморськ», повідомляє «ПроАгро Груп» з посиланням на допис компанії у Facebook.

Йдеться про монтаж унікального для країни технологічного устаткування для швидкого відвантаження як олії, так і зернових вантажів. Роботи було вимушено було призупинено 24 лютого 2022 року. Зараз готовність усього комплексу складає понад 80%, а повністю завершити проєкт планується за 3-4 місяці.

«Ми віримо в Збройні Сили та обов’язкову перемогу України. Зараз наше завдання продовжувати те, що маємо та вміємо якнайкраще — інвестувати у розвиток портової інфраструктури, сплачувати податки та заробітну плату нашим співробітникам. Дякуємо передусім українським захисникам і захисницям за можливість робити все це сьогодні», – зазначили в керівництві групи компаній Risoil.

Будівництво двостороннього пірса в Чорноморському порту велось у щоденному режимі від середини квітня 2021 року. У січні цього року Адміністрація морських портів України завершила днопоглиблювальні роботи на підходах до споруди із досягненням 15 метрів, що стало результатом взаємодії державного підприємства та «Рисоіл Терміналу» в рамках першого в Україні договору за принципом Take or pay.

Risoil Chornomorsk termіnal 03
Перегляди: 1