Головна Новини Новини компаній «Росток Холдинг» засіяв понад 10 тис. га ярових культур

«Росток Холдинг» засіяв понад 10 тис. га ярових культур

«Росток Холдинг» завершив весняну посівну кампанію. Загалом засіяно понад 10 тис. га площ, яких понад 5 200 га кукурудзи, 1 766 га – озимої пшениці, 1 727 га – соняшнику та 600 га – інших культур. Про це йдеться на сторінці агрохолдингу у Facebook, передає «ПроАгро Груп».

У структурі посіву цьогоріч основну ставку компанія зробила на кукурудзу: під зернову  відвели понад 5 200 га посівних площ. Також наростили обсяги озимої пшениці.

«Через значну кількість опадів у березні та квітні весняна посівна кампанія стартувала трохи пізніше. Проте нам вдалось провести цю посівну в оптимальні терміни. Завдяки ретельному плануванню, високоякісним насіннєвим матеріалам та незмінній праці наших фахівців, ми впевнено закінчили посівну сезону вчасно та з відмінними результатами», – зазначив генеральний директор «Росток Холдинг» Дмитро Купавцев.

Понад півтори роки посівні кампанії проходять в умовах підвищеної небезпеки. Але незважаючи на широкомасштабну військову агресію «Росток Холдинг» спромігся провести їх повноцінно. При цьому 3 890 га, а це близько 29% посівних площ холдингу, знаходяться у зоні бойових дій та не обробляються.

Перегляди: 7