Головна Новини Ринок України «Сади Донбасу» шукають на сезонну роботу збирачів черешні

«Сади Донбасу» шукають на сезонну роботу збирачів черешні

ТОВ «Сади Донбасу» запрошує всіх бажаючих долучитися до збору плодової продукції шляхом сезонного працевлаштування. Про це повідомив на своїй сторінці у Facebook Департамент агропромислового розвитку та земельних відносин Донецької ОДА, передає «ПроАгро Груп».

Зазначається, що ТОВ «Сади Донбасу» – потужне спеціалізоване підприємство з вирощування плодових та горіхоплідних культур, яке має у використанні понад 700 га земель сільськогосподарського призначення, з них майже 284 га – це багаторічні насадження в плодоносному віці яблуні, черешні, вишні та ліщини звичайної.

«На теперішній час на підприємстві здійснюється міжрядний обробіток посівів соняшнику, обробляються багаторічні плодові та горіхоплідні насадження проти шкідників і хвороб та триває збір врожаю черешні. В довоєнний період на сезонні роботи щорічно залучалися 150-200 працівників для збирання врожаю з Торецька, Костянтинівки, Дружківки, Краматорська та Мирнограду», – акцентується у дописі.

Наразі у підприємства існує нагальна потреба в залученні сезонних працівників для збирання черешні. Є варіанти сезонного працевлаштування найманих працівників «вахтовим» методом, з наданням місця тимчасового проживання та 3-х разового харчування на безоплатній основі. Оплата за роботу сплачується щотижнево в залежності від виконаних обсягів.

Перегляди: 7