Головна Новини Надзвичайна подія СБУ запобігла замовному вбивству фермера на Херсонщині

СБУ запобігла замовному вбивству фермера на Херсонщині

Співробітники внутрішньої безпеки СБУ запобігли замовному вбивству на Херсонщині. У ході спецоперації вдалося затримати організатора, який спланував ліквідацію місцевого фермера і пообіцяв за це 40 тис. доларів США, повідомляє «ПроАгро Груп» з посиланням на інформацію СБУ.

«За даними слідства, замовником та організатором вбивства виявився інший місцевий фермер. Він хотів усунути конкурента, який займається вирощуванням сільськогосподарських культур, що мало посилити його власні позиції в регіоні», – зазначили в службі.

Утім виконавець замовного вбивства повідомив про це СБУ. Правоохоронці почали документувати протиправну діяльність і врешті затримали організатора під час передачі останнього траншу «винагороди».

Наразі зловмиснику готується повідомлення про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 15 (замах на злочин), п.п. 6, 11, 12 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство) КК України та вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу. Досудове розслідування у кримінальному провадженні триває.

Перегляди: 1