Головна Новини Ринок України Швидкий та якісний посів із Spirit від Väderstad

Швидкий та якісний посів із Spirit від Väderstad

Посівні комплекси Spirit від Väderstad може бути адаптовано до різних умов сівби завдяки можливості встановлення трьох наборів передніх ґрунтообробних робочих органів, що досить легко налаштувати й регулювати з кабіни трактора. Наразі компанія пропонує посівні комплекси із шириною захвату від трьох до дев’яти метрів, що дає змогу обрати собі надійного помічника незалежно від розміру вашого господарства.

Для господарств, що використовують оранку на переважній більшості площ, рекомендують використовувати вирівнювальну планку Cross Board, яка розбиває грудки ґрунту та вирівнює борозни після оранки.

Якщо в господарстві більшість площ обробляють культиваторами або дисковими боронами за технологією Mini-till, на сівалці Spirit доцільно використовувати систему дисків System Disc Aggressive. У цьому випадку 45-сантиметрові диски конічної форми, що закріплені на індивідуальних стійках, забезпечують високу точність роботи та утворюють дрібногрудкову структуру обробленого ґрунту. Конічна форма дисків забезпечує постійний кут атаки, що не залежить від ступеня його зношення та глибини обробітку. Х-подібне розміщення дисків нейтралізує сили бокового зміщення та покращує їхню проникну здатність.

Для господарств, що використовують як оранку, так і мінімальний обробіток, правильним буде обладнати сівалки системою дисків System Disc Aggressive разом із вирівнювальною планкою Cross Board. Останню встановлюють попереду дисків, що дає змогу трактористові візуально контролювати роботу обладнання з кабіни трактора. Cross Board доступний у двох виконаннях: для важких ґрунтів рекомендують використовувати Cross Board Heavy, а для легких — Cross Board Light.

Перегляди: 122