Головна Новини Наші новини SocTrade виступить офіційним партнером Ukrainian Livestock Summit 2024

SocTrade виступить офіційним партнером Ukrainian Livestock Summit 2024

Компанія SocTrade з 2003 року постачає в Україну якісне сучасне обладнання для лабораторій, вирішуючи широкий спектр аналітичних та дослідницьких завдань.

Напрямки діяльності SocTrade:

  • постачання лабораторного обладнання;
  • методичні послуги;
  • навчання спеціалістів лабораторій;
  • гарантійне та післягарантійне обслуговування.

Від дня свого створення SocTrade була шведсько-українською компанією. 2021 року шведський засновник передав свою частину, і компанія стала повністю українською. При цьому компанія зберегла шведський, європейський підхід до роботи, своїх зобов’язань та відносин з партнерами.

Компанія SocTrade постачає обладнання «під ключ». Сюди входить не тільки замовлення у виробника, розмитнення та доставка в обумовлений термін. У комплекс включено також сервісний супровід — ремонт, гарантійне обслуговування, профілактика приладів. І важлива частина — методична підтримка. Фахівці SocTrade налаштовують обладнання під конкретне завдання, розробляють методи аналізу та калібрування для потрібного продукту, проводять навчання персоналу.

Такий принцип організації комплексної підтримки клієнтів є унікальним для українського ринку.

Сайт компанії: https://soctrade.ua/

Не пропустіть чудову можливість ознайомитись з продукцією SocTrade на виставці Ukrainian Livestock Summit 2024 вже 11 жовтня у Києві в КВЦ «Парковий» (Паркова дорога, 16а). Докладніше про саміт і участь у ньому: https://livestock-summit.com.ua/

Перегляди: 0