Головна Новини Наші новини Спеціальний партнер Castrol візьме участь у виставці на Grain Storage Forum

Спеціальний партнер Castrol візьме участь у виставці на Grain Storage Forum

Castrol – один із провідних світових брендів мастильних матеріалів, має гідне надбання у частині інновацій та дух невтомного першовідкривача. Пристрасть до продуктивності, в поєднанні з філософією партнерства, вже понад 125 років дозволяє Castrol створювати оливи, охолоджувальні рідини та мастила, які лягли в основу численних технологічних досягнень людства на землі, у повітрі, на морі та в космосі.

Як і личить світовому бренду, в цьому ювілейному році Castrol представив нову сміливу стратегію «Попереду, вище, швидше», відповідаючи сучасним потребам клієнтів.

Нова стратегія компанії –

  • Попереду: вдосконалення рішень мобільності, які допомагають людям і вантажам пересуватися ефективніше завдяки інноваційним технологіям і принципам циркулярності.
  • Вище: фокус на допомозі промисловим клієнтам Castrol і обладнанню, на яке вони покладаються, працювати краще, підвищуючи ефективність операцій.
  • Швидше: пришвидшення досліджень нових можливостей та шлях прогресивної диверсифікації. Ініціативи Castrol включають комплексні цифрові та сервісні рішення, імерсійне охолодження дата-центрів і терморегуляцію в елементах живлення. Цей далекоглядний підхід підкреслює прагнення Castrol бути в авангарді інновацій.

Castrol є частиною bp group, обслуговує клієнтів і споживачів в автомобільному, морському, промисловому та енергетичному секторах. Фірмові продукти визнані в усьому світі за інновації та високу продуктивність, завдяки прихильності компанії до найвищих стандартів якості та передових технологій.

Сайт компанії: https://www.castrol.com/uk_ua/ukraine/home

Відвідайте стенд компанії Castrol  на виставці Grain Storage Forum вже 28-29 травня у Київському гольф-центрі. Забронювати квитки на форум: https://grain-forum-elevator.com/

Перегляди: 10