Головна Новини Наші новини Спеціальний партнер  Grain Storage Forum компанія «Технотест» представить свій стенд на виставці...

Спеціальний партнер  Grain Storage Forum компанія «Технотест» представить свій стенд на виставці форуму

20 Технотест

Основний напрямок діяльності компанії «Технотест» – постачання лабораторного обладнання та сучасних аналітичних приладів, призначених для контролю безпеки та якості продукції, сировини, технологічних процесів.

Завдання компанії – комплексне вирішення потреб замовника та найповніше задоволення різноманітних запитів користувачів аналітичних приладів. Вирішення цього завдання досягається завдяки узгодженій роботі всього колективу компанії.

З моменту заснування компанія забезпечує найважливішу галузь України – агропромисловість. Підприємства АПК висувають високі вимоги до точності та надійності обладнання. Тут довговічне партнерство, гнучкість та постійна увага до обслуговування є необхідними вимогами.

Команда «Технотест» постійно стежить за тенденціями у світі аналітичних та лабораторних приладів, пропонуючи своїм клієнтам правильний інструмент для роботи, що відповідає швидко зростаючим потребам лабораторій з контролю якості.

Сайт компанії: https://technotest.com.ua/

Скористайтеся можливістю познайомитись з обладнанням і діяльністю компанії «Технотест» на виставці Grain Storage Forum вже 28-29 травня у Київському гольф-центрі – бронюйте квитки за посиланням: https://grain-forum-elevator.com/

Перегляди: 7