Головна Новини Наші новини Спеціальний партнер «Сокол» — учасник виставки на Grain Storage Forum

Спеціальний партнер «Сокол» — учасник виставки на Grain Storage Forum

«Сокол»  – виробничо-інжинірингова компанія, яка займається проєктуванням, будівництвом, виготовленням і постачанням елеваторного обладнання та його сервісним обслуговуванням.

Завод елеваторного обладнання «Сокол» – лідер галузі виробництва елеваторного обладнання з більш ніж 30-річною історією. Підприємство засноване у 1992 році й пройшло шлях від послуг з монтажу та ремонту обладнання на струмах, КХП та елеваторах до виробника обладнання для транспортування, сушіння, переробки та зберігання зерна.

Сотні реалізованих індивідуальних проєктів різного ступеня складності доводять незаперечну якість продукції. Сьогодні завод «Сокол» – один із найбільш технологічно оснащених серед виробників елеваторного обладнання, з потужним проєктним потенціалом, що дозволяє вирішувати складні та різноманітні завдання.

Завод елеваторного обладнання «Сокол» випускає найбільший асортимент обладнання для транспортування, сушіння та зберігання зерна на ринку України. Замовляючи обладнання з «одних рук», клієнт отримує вигідну пропозицію, гарантію якості при суттєвій економії часу. Фахівці компанії допоможуть вибрати обладнання, пояснять технічні особливості, підберуть необхідну продуктивність, здійснять прив’язку до існуючого обладнання, автоматизацію об’єкта.

Сайт компанії: https://zeosokol.com.ua/uk/

Відвідайте стенд заводу «Сокол» на виставці Grain Storage Forum вже 28-29 травня у Київському гольф-центрі. Бронюйте свою участь у форумі посиланням: https://grain-forum-elevator.com/

Перегляди: 4