Головна Новини Наші новини Спеціальний партнер «Укрсадпром» представить свій стенд на Grain Storage Forum

Спеціальний партнер «Укрсадпром» представить свій стенд на Grain Storage Forum

Асоціація «Укрсадпром» – об’єднання садоводів, виробників продукції з плодів та ягід, виробників та постачальників садивного матеріалу, обладнання, сировини, інших матеріалів і послуг для здійснення садівництва і виробництва продукції з плодів та ягід, інших господарських та громадських об’єднань в галузі садівництва та переробки плодово-ягідної сировини.

Метою створення асоціації є об’єднання зусиль учасників ринку для встановлення впливу в центральних органах державної влади та впровадження українських стандартів садівництва, координація дій учасників ринку, популяризація садівництва в Україні і за кордоном, а також становлення садівництва як здорової галузі України.

«Укрсадпром» вбачає свою місію у захисті інтересів учасників ринку садівництва, ягідництва та плодопереробників в вищих органах державної влади та за кордоном, популяризації та сприянні розвитку садівництва та ягідництва як галузі, необхідної для здорового життя людини.

Сьогодні «Укрсадпром» займається збором та аналізом інформації щодо стану садівництва в Україні, представляє галузь в центральних і місцевих органах виконавчої та законодавчої влади, здійснює контроль за виконанням зобов’язань держави перед учасниками галузі, розробляє та впроваджує регіональні програми розвитку садівництва, надає всебічну допомогу учасникам галузі й популяризує українське садівництво за кордоном.

Сайт асоціації: http://ukrsadprom.org/

Завітайте на стенд «Укрсадпрому» й познайомтесь з асоціацією ближче на виставці Grain Storage Forum вже 28-29 травня у Київському гольф-центрі. Про умови участі у форумі за посиланням: https://grain-forum-elevator.com/

Перегляди: 6