Головна Логістика Термінал Maxigrain завантажив судно пшеницею на зовнішньому рейді

Термінал Maxigrain завантажив судно пшеницею на зовнішньому рейді

Наприкінці серпня термінал Maxigrain відвантажив на зовнішньому рейді Миколаївського порту 15,8 тис. тонн пшениці на судно Nicon Fortune дедвейтом 63 тис. тонн. Про це повідомляє «ПроАгро Груп» з посиланням на інформацію стивідора у Facebook.

Для завантаження судна на рейді термінал спочатку здійснив на своїх причалах завантаження пшениці на баржі, яке відбувалося  із середньою швидкістю 4 тис. тонн на добу.

«Відвантаження на зовнішньому рейді – це можливість вантажити і довантажувати судна класу Handysize, Panamax, що дає можливість розширювати географію експорту на більш конкурентоспроможні ринки і складає більш конкурентну логістику для сільгосппродукції, що експортується», – зазначили в компанії.

Довантаження суден на рейді використовується у разі, якщо відсутня можливість їх обробки на портових причалах через їх недостатню глибину та довжину. Так, потужності терміналу Maxigrain, які розташовані в Херсонському порту, дозволяють обробляти судна та баржі з осадкою до 3 метрів й довжиною до 100 метрів.

Перегляди: 1