Головна Війна проти України Термінали «ТІС» виділять $400 тис. на закупку додаткового ППО для Одеси

Термінали «ТІС» виділять $400 тис. на закупку додаткового ППО для Одеси

Термінали порту Південний «ТІС-Зерно», «ТІС-Міндобрива», «ТІС-вугілля» та ДП «Ворлд ТІС-Південний» виділять $400 тис. на створення додаткових пересувних груп протиповітряної оборони для захисту Одеси та її мешканців від атак «шахедів»

У прес-службі термінала «ТІС-Зерно» зазначили, що половину суми, $200 тис., на закупку додаткового ППО виділяє власник групи, повідомляє «ПроАгро Груп» з посиланням на RegioNews.

«Безпека та захист українців – найважливіше питання сьогодення. Керівництво країни, український уряд та Збройні сили України роблять від себе все можливе, щоб забезпечити цей захист. Однак й бізнес не має стояти осторонь цих процесів. Тільки спільними зусиллями ми збережемо українську землю та людей», – цитує пресслужба слова власника «ТІС» Олексія Федоричева.

Розподілом коштів та контролем за виконанням цього проєкту займатиметься «Фонд Олексія Ставніцера». Перші транші благодійних внесків вже почали надходити.

«Закуплене обладнання буде передано підрозділам ЗСУ, від яких вже надійшли відповідні запити на фонд. Нові пересувні групи будуть захищати місто в цілому», – повідомили у фонді.

Перегляди: 5