Головна Переробна промисловість У Славутичі відкриють фабрику вакуумованих супів

У Славутичі відкриють фабрику вакуумованих супів

У місті Славутич на Київщині готується до відкриття виробництво готових супів у вакуумній упаковці «Нова кухня».

Власники підприємства – переселенці з Маріуполя Сергій та Марія Бубнови – до повномасштабної війни в своєму місті вже виробляли готові заморожені супи й іншу харчову продукцію, повідомляє «ПроАгро Груп» з посиланням на Slavutych.info.

Організувати майже з нуля бізнес на новому місці допомогла співпраця з програмою USAID.  Підприємство розташовуватиметься на площі понад 500 кв. метрів, на першому етапі випускатимуть 4,5 тис. порцій за зміну з перспективою збільшення виробництва до 12 тис. порцій.

На першому етапі випускатимуть борщ із м’ясом, грибний суп з курятиною та вершками, сирний крем-суп на курячому бульйоні, суп із курячими фрикадельками. Згодом планується доповнити асортимент ще солянкою й супом з копченостями.

«Завдяки рецептурі та вакуумній упаковці, ці супи можна буде зберігати без холодильника, що дуже важливо зараз, коли енергопостачання таке нестабільне», – розповіла Марія Бубнова.

Перегляди: 22