Головна Рибництво У системі «Прозорро. Продажі» проведено 167 аукціонів на право вилову риби

У системі «Прозорро. Продажі» проведено 167 аукціонів на право вилову риби

Станом на 27 лютого поточного року у державній системі «Прозорро. Продажі» опубліковано 335 оголошень про проведення аукціонів з продажу права на укладення договорів на право спеціального використання водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) шляхом електронних торгів.

Як повідомляє «ПроАгро Груп» з посиланням на інформацію Держрибагентства 167 аукціонів відбулося, за їх результатами опубліковано 67 протоколів.

«Наразі процес торгів відбувається планомірно. Протягом поточного тижня заплановано продовження підписання договорів з переможцями аукціонів. Черговим етапом оформлення права на промисловий вилов водних біоресурсів є укладання дозволів на спеціальне використання водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах. Важливо, що розміри пропозицій за лоти в рази вищі за початкові вартості лотів. Це означає, що бюджет України має всі шанси істотно збільшити дохід від здійснення промислового рибальства у поточному році», – зазначив тимчасово виконувач обов’язків голови Держрибагентства Ігор Клименок.

Перегляди: 6