Головна Рибництво У водоймах південного регіону заборонено вилов водних біоресурсів

У водоймах південного регіону заборонено вилов водних біоресурсів

З метою недопущення спалахів інфекційних хвороб та харчових отруєнь серед громадян у водоймах південного регіону повністю заборонено промисловий і любительський вилов водних біоресурсів. Про це повідомляє «ПроАгро Груп» з посиланням на Державне агентство меліорації та рибного господарства України.

Зокрема, вилов риби заборонено всіх водних об’єктах Дніпропетровської та Херсонської областей – тимчасово, до закінчення надзвичайної ситуації, а також у водних об’єктах Миколаївської області (Чорне море, Бузький, Дніпро-Бузький лимани, річки Інгулець, Інгул та Південний Буг нижче м. Нова Одеса) – до кінця поточного місяця.

Також забороняється продаж водних біоресурсів, добутих з вищезазначених водних об’єктів Миколаївської області. Крім того, на агропродовольчих ринках Дніпропетровської області заборонено реалізацію риби та морепродуктів, отриманих з Дніпропетровської, Запорізької, Миколаївської, Одеської та Херсонської областей. Водночас на ринках та невстановлених місцях на території Херсонської області заборонена торгівля всіма видами водних біоресурсів.

Перегляди: 9