Головна Новини Надзвичайна подія У Яготині згоріло 10 га поля з незібраним врожаєм зерна

У Яготині згоріло 10 га поля з незібраним врожаєм зерна

Минулого тижня пожежники Київщини ліквідували загоряння на полі з ячменем у Яготині. Про це повідомляє «ПроАгро Груп» з посиланням на інформацію Головного управління ДСНС у Киівській області.

«16 липня до оперативно-диспетчерської служби м. Яготин надійшло повідомлення про загоряння поля з ярим ячменем в м. Яготин на вулиці Київська. По прибуттю на місце виклику розвідкою було встановлено, що горить ярий ячмінь на колосі площею орієнтовно 3 га  ФГ «ЛІРА-АГРО». Пожежу було локалізовано о 18:15 та повністю ліквідовано о 18:38. Внаслідок пожежі вогнем знищено ярий ячмінь на колосі  площею 9.9 га», – інформували в управлінні.

Зазначається, що до гасіння пожежі залучалося 4 одиниці техніки та 6 чоловік особового складу. Наразі її причини встановлюються.

З настанням сухої спекотної погоди надзвичайники Київщини проводять інформаційно-роз’яснювальну роботу на полях та додаткові інструктажі з працівниками аграрних підприємств задля недопущення пожеж та інших надзвичайних ситуацій в місцях збирання врожаю.

Перегляди: 2