Головна Новини Наші новини Українська вагова компанія – спеціальний партнер Grain Storage Forum

Українська вагова компанія – спеціальний партнер Grain Storage Forum

Українська вагова компанія – вітчизняний виробник автомобільних і вагонних ваг. Компанія виготовляє промислові ваги для різних галузей – вони використовуються як дрібними сільгоспвиробниками, так і підприємствами авіаційної промисловості.

Основний принцип роботи УВК — індивідуальний підхід до кожного клієнта та вирішення його потреб у максимально швидкий термін. Більшість продукції компанії завжди є в наявності завдяки тому, що вона має власне конструкторське бюро та виробничі потужності. Це дозволяє вирішувати завдання будь-якого рівня складності за усіма побажаннями клієнта.

УВК сьогодні – це:

  • 4000 кв. метрів виробничих площ;
  • 17 країн ЄС, Азії й Африки, де встановлені ваги компанії:
  • понад 2000 задоволених клієнтів.

Компанія прагне досягти максимальної продуктивності й постійно вдосконалює власне виробництво. В УВК впевнені, що багатий досвід у виробництві та монтажі автомобільних ваг й відмінна якість продукції стане надійною опорою бізнесу її клієнтів.

Задля цього компанія працює з урахуванням ідей замовників, прагне розуміти їх особливі потреби та відповідати на них, спільно працювати над впровадженням змін, стимулювати розробку нових продуктів та послуг.

Сайт компанії: https://usc.ua/

Українська вагова компанія представить свій стенд на виставці Grain Storage Forum вже 28-29 травня у Київському гольф-центрі – не пропустіть! Як стати учасником форуму: https://grain-forum-elevator.com/

Перегляди: 9