Головна Новини Ринок України Українські виробники забезпечать продуктові набори для мільйона громадян

Українські виробники забезпечать продуктові набори для мільйона громадян

Українські виробники харчових продуктів спільно з українським бізнесом забезпечать 1 мільйон людей з вразливих категорій продуктовими наборами. Про це повідомив міністр аграрної політики та продовольства Роман Лещенко, повідомляє «ПроАгро Груп».

Для цього Мінагрополітики спільно з Мінсоцполітики розробили план забезпечення продуктами харчування усіх, хто в умовах війни потребує допомоги.

«До цієї справи уже долучились десятки виробників. Перші вантажівки з продовольством вже вирушили до столиці та населених пунктів, які в зоні бойових дій. Продукти отримають люди з інвалідністю, одиноко проживаючі люди старшого віку, багатодітні сім’ї, інші особи з маломобільних категорій та закладів соціальної сфери. Обласні соціальні служби забезпечать збір потреб та доставку продуктів адресатам», – повідомив міністр.

Мінагрополітики закликало всіх виробників продуктів долучатись до ініціативи. Для цього створено координаційний штаб, з яким можна зв’язатися за телефонами:

+ 380504375070;

+ 380676785913;

+ 380952683229;

+ 380676785916.

В орієнтовний перелік необхідних продуктів внесли різні крупи, пластівці, готові сухі сніданки, макаронні вироби, м’ясну, м’ясо-рослинну і рослинну консервацію, цукор, згущене молоко, олію та різне фасоване печиво.

Перегляди: 4