Головна Зберігання «Укрексімбанк» продає зерновий термінал в Очаківському порту

«Укрексімбанк» продає зерновий термінал в Очаківському порту

Державний експортно-імпортний банк («Укрексімбанк») виставив на продаж право вимоги щодо кредиту на будівництво зернового терміналу в порту «Очаків». Про це повідомляє «ПроАгро Груп» з посиланням на інформацію фінансової установи.  

У пулі активів на продаж одними з найдешевших та інвестиційно привабливих лотів є права вимоги за кредитним договором, забезпеченим іпотекою зернового терміналу в морському порту «Очаків».

Першу чергу терміналу, що складається з трьох силосів загальною потужністю зберігання до 20 тис. тонн зерна, введено в експлуатацію. Для другої черги потужністю до 30 тис. тонн виконано проектувальні та підготовчі роботи на відведених ділянках.

Вказується, що комплекс оснащений сучасним обладнанням провідних світових виробників для приймання, зберігання та перевалки зернових культур, технологічні процеси автоматизовані. Крім того, доставка вантажів у порт може здійснюватися автомобільним, залізничним та водним транспортом.

Комплекс має високий економічний і технологічний потенціал подальшого збільшення потужностей зберігання та перевалки. Наявність вільних прилеглих ділянок дозволяє за необхідності розширити термінал, а також можливість будівництва глибоководного причалу і поглиблення акваторії для прийому судів більшого класу.

Торги по лоту зі стартовою ціною 36,7 млн. ​​гривень заплановані на 13 грудня.

Перегляди: 4