Головна Логістика «Укрзалізниця» рекордно наростила показники вантажної роботи

«Укрзалізниця» рекордно наростила показники вантажної роботи

«Укрзалізниця» продовжує нарощувати показники вантажної роботи. У липні середньодобове навантаження вантажів склало понад 731 тис. тонн, що на 2,3% більше доепідемічного 2019 року та на 3,2 % більше аналогічного періоду минулого року. Про це повідомляє «ПроАгро Груп» з посиланням на інформацію перевізника.

«Фіксуємо найкращі показники роботи вантажного напрямку за останні два роки. Маємо усі технічні резерви для подальшого нарощування показників та забезпечення потреб української економіки у перевезеннях», — зазначив в.о. голови правління АТ «Укрзалізниця» Іван Юрик.

Крім того, за словами керівника компанії, залізничники продовжують покращувати показники обігу вантажного вагона. У липні цього року він склав 7,36 доби. Таким чином він прискорився на 18% до аналогічного періоду 2019 року.

«Очікуємо на подальший ріст показників вантажної роботи, зокрема за рахунок збільшення обсягу перевезень зернових вантажів», — резюмував Іван Юрик.

В «Укрзалізниці» поінформували, що в останній тиждень липня компанія фіксувала рекордні показники добового навантаження вантажів — понад 800 тис. тонн щоденно.

Перегляди: 1