Головна Війна проти України Унаслідок ракетної атаки на Київ постраждали три підприємства харчопрому

Унаслідок ракетної атаки на Київ постраждали три підприємства харчопрому

Унаслідок ранкової ракетної атаки на столицю 21 березня постраждала низка підприємств харчової промисловості, які забезпечують харчову безпеку столиці, зокрема, ТОВ «Столичний млин», ТОВ «Київтранслогістик», які постачають сировину та здійснюють перевезення до стратегічних виробничих підприємств, серед яких – провідний постачальник хліба у Києві та Київській області – ПрАТ «Київхліб».

Як передає «ПроАгро Груп», про це повідомила пресслужба компанії «Столичний млин» у коментарі агентству «Інтерфакс-Україна».

Згідно з повідомленням, уражені комплекс елеватора, а також територія, будівлі та понад 50 одиниць автотранспорту.

«Наразі збитки оцінюються щонайменше у 40 млн. гривень. Остаточно суму збитків можна буде оцінити за результатами роботи спеціальної комісії. На щастя, постраждалих серед працівників компанії немає», – зазначили в прес-службі.

Роботи з ліквідації наслідків атаки за участю міських рятувальних та комунальних служб, підрозділів компанії продовжуються. Виробництво частково призупинено.

Водночас завдяки складським запасам «Столичний млин» продовжує у повному обсязі виконувати зобов’язання щодо постачання продукції, резюмували у «Київхлібі».

Як повідомлялося, зранку 21 березня внаслідок ракетного удару по Києву уламки ракети впали на територію підприємств «Київхліб» у Подільському районі столиці.

Перегляди: 42